Trzeba jeszcze zrobić jakieś jednolite stroje dla Braciszków, żeby się ładnie ludziom prezentować Bo teraz to rzeczywiście, jak to ujął Uno, banda obdartusów ;-)
Myślałem nad czymś takim:
lub takim:
Jak ktoś coś fajnego wymyśli to niech wrzuci i się wybierze .. jeżeli oczywiście chcemy być w miarę jednolici ... Tak czy siak przydało by się chociaż wspólne kolory ustalić do strojów w których byśmy po mieście chodzili ... takich uniformów służbowych ;-)
Jest taki fajny płaszcz, chyba nawet twoja postać go nosi Serfi, na którym jest róża taka fajna, poplątana (albo mi sie zdaje) mógłby obowiązywać owy płaszcz np. No i kolory troche jaśniejsze niż czarny
Acha ... w zasadzie dobry pomysł^^. Zaraz zrobię taki w jaśniejszych barwach i wstawię tutaj. Płaszcz był bym chyba lepszym pomysłem niż cały strój
A co wy na to? Tylko dla wyższych magów
Zarezerwować 'kolce' dla bsr
nono ;] Mi pasuje ^^ ... dla niższych rangą były by same płaszcze może?;] a co do stroju to bazowym mogła być większa toga bitewna ... Wtedy musielibyście z pipkiem na stroje sporo kasy wyłożyć;p
ja cieniem jestem biedny powaga ....
rozdałem kiedyś kase ludziom i przestałem grać przez 6 miechów ;P
mam może 400k z jednego smoka i end ;]
Deamon
Jak ktos chce stroj sobie robic to niech wyklada z wlasnej kasy ja zlamanego grosza nie daje :-P
dobra ...wiec chyba trzeba zaczać zdzierać kase od niezrzeszonych <lol> bo bida piszczy
Cieniu ... Mógł byś mi wysłać plik tej szaty?
http://scom.com.pl/~vasi/bsr_stroj.erf
Dodajcie tylko własne właściwości do szaty.