k, Federacja niech bbędzie na razie miejscem gdzie piszemy to co tyczy sie najemników+bsr+cieni
Co z atakiem na twierdze krasnoludów?
Tak na dobrą sprawę (sorki ale widocznie nie wtajemniczony jestem ;-)) Co ma z nim być?
Cien
Aj Iza ty pesymisto! Ja jestem za zepsuciem wszystkich i wszystkiego o!
Deamon
Co do atkau na Twierdze to trzeba powaznie to przemyslec i zaplanowac. Poprzedni atak nie wyszedl nie przez OOC ale przez zdrade i to bynajmniej nie jedenej osoby ;-) Problem jednak w tym, ze teraz krasnoludy nie graja zbyt czesto.
Cien
Fajt, ja mam pomysł jak to zrobić. Od środka, wysłać takiego Bokkuma, żeby ich sabotował, a wtedy już pójdzie z górki
Tak ... Niech Bokkum pójdzie z Jagnięciem napchanym siarką i uraczy nim wszystkich na wspólnej biesiadzie ;-).
Co do ataku ... Nie lepiej zrobić to jakoś powoli i po cichu w miarę? Po co stawać do otwartej walki znowu spodziewając się zdrady, jeżeli sami możemy osiągnąć cel zdradą? Trzeba tylko dokładnie pomyśleć co i jak
Deamon
Od tego wlasnie mam Dilinusa, ktory ma byc szpiegiem w ich szeregach , problem ze teraz nie gra na dniach musze sie do niego odezwac. A co do Bokkuma to przecie zombiak co jedzie na kilometr kadzidlami , juz przy samej bramie krasnoludy go zatrzymaja :-P